Oktober 2016: Endelig ny tur til Marrakech

Den 22. – 26. oktober drar vi tilbake til
Marrakech! Denne sanselige, eksotiske og fargerike byen, hvor Atlasfjellene troner i horisonten og gir byen en mektig fornemmelse. I Medinaen(arabisk marked) bugner det av varer i alle regnbuens farger. Her gløder tekstilene, krydderet, oljene, luktene og ikke minst; lydene!

Mange rike og berømte, både moteskapere, skuespillere og musikere har slått seg ned i Marrakech. Med det har byen blitt ”jet-setternes” private paradis.
Vi flyr direkte til Marrakech med Norwegian, og vi bor på Hotel La Maison Des Oliviers, like utenfor Marrakech sentrum. Her bor vi komfortabelt i hotellets suiter, og her skal vi trene i ro og fred, i deilige hager. Trine Tschudi er selvsagt fortsatt med oss som instruktør og motivator, og det legges opp til minst 2 treningsøkter pr.dag.

Vi har satt av tid til en dagsutflukt til Sir Richard Bransons marrokanske retreat og kasbah, fantastiske og magiske Kasbah Tamadot. Stedet ligger i fotenden av Atlasfjellene, 1800 m.o.h. Vi tar med oss gode tursko og en fjellguide, og vandrer en liten tur i fjellet, før vi avslutter med en sen lunsj på en av terrassene på Kasbah Tamadot.

Pris pr. person NOK 12 190,- og inkluderer følgende;

-       direkte flight med Norwegian t/r

-       transfer fra flyplass til hotell t/r

-       overnatting på 4* hotell med frokost i dbl. rom (i suite)

-       middag hver dag, samt 2 lunsjer

-       sightseeing, med besøk til bl.a. Bahia Palace, Koutoubia moskeen

-       dagsutflukt til Sir Richard Branson ́s marrokanske retreat og kasbah, fantastiske Kasbah Tamadot. Vi spiser på en av terrassene i fotenden av Atlasfjellene etter å ha gått en tur i fjellene og nydt de spektakulære omgivelsene.

-       minimum 2 treningsøkter søndag, mandag og tirsdag

-       yoga onsdag morgen

Tillegg for enerom: NOK 375,- pr. natt.

Se informasjon om hotellet her; www.lamaison-desoliviers.com/en

Påmelding innen 1. april 2016

Påmelding er bindende og 30% av reisens pris innbetales ved påmelding. For å kunne gjennomføre turen til oppgitt pris må vi ha med min. 18 personer. Ved færre påmeldinger enn 15 personer, vil prisen bli noe høyere pr person, eller kansellert i sin helhet.

For påmelding kontakt Jette Sollid Høegh:

post@dengodeopplevelse.no

For mer informasjon om turen kontakt Jette på 918 07 576 eller Trine på 908 74 700