Hva skjer hos oss?

Vi i DEN GODE OPPLEVELSE skreddersyr gruppereiser i Europa! Vi arrangerer reiser både for næringsliv og private grupper.

Er dere en bedrift som ønsker å gjennomføre kick offs, startskudd for salgskonkurranser, levere reisepremier skreddersydd for vinnergruppen eller rett og slett en spesialdesignet reiseopplevelse for ansatte som skal ut å reise – da er vi den rette for dere!

Er dere en gutte- eller jente gjeng som ønsker de gode opplevelsene sammen? Vin og gastronomi i kombinasjon med fysisk aktivitet? Eller rett og slett en reise i forbindelse med en spesiell interesse dere har – da er vi den rette for dere!

Vårt mål er å skape en god opplevelse som deltakeren lever lenge på etter å ha kommet hjem igjen. Derfor er det etter vår mening svært viktig å ta hensyn til individuelle behov og til den enkelte deltaker. Det som kan være en god opplevelse for én person eller bedrift, trenger ikke være det for en annen. Nettopp derfor legger vi vekt på å skreddersy din reise/arrangement i trygge rammer ned til minste detalj.

Hva synes du er en god opplevelse for din bedrift eller dine venner?

•    Er det havfiske i Portugal for deretter selv å lage en deilig bouillabaisse av dagens fangst?
•    Er det en tur til Athen med kokkekurs og mulighet for å ta med seg egenpresset olivenolje hjem?
•    Er det å sykle mellom vingårder på fastlandet i Spania eller kanskje stampe druer og  lage vin på gammeldags måte?
•    Er det en opplevelse i velvære med ulike SPA – behandlinger kombinert med yoga eller pilates på stranden i Algarve?
•    Er det å søke etter trøfler i Provence eller lage din egen parfyme i Paris?
•    Eller er det kanskje det å sykle i urørt natur i Portugals fjell?

Vi kan arrangere de mest spennende opplevelsene for din reise, mulighetene er uendelige og sammen finner vi den
perfekte turen for dere!

Vi kommer gjerne til dere og presenterer oss nærmere – send oss en e-post ved å klikke HER eller ring Jette 91 80 75 76 eller Pia 95 82 80 95.